When Halloumi met Salad

The Breakfast Club in London

Det här är en favorit i repris. Jag beställde denna wrap som hette ”When Halloumi met Salad” på The Breakfast Club i London och det är där bilden är tagen. När jag kom hem till Sverige försökte jag imitera den och tror jag har lyckats komma rätt så nära. God är den i alla fall! Den fick ta plats på ett plockmatsbord när jag fyllde år och var uppskattad. Jag vill passa på och tacka gästerna för den roliga kvällen och även visa upp den fina cheesecaken jag fick. Hemmagjord och gudomligt god! Bilden gör den inte rättvisa, men visst ser det ut som något Leila själv hade bakat?

Men nu till själva receptet: When Halloumi met Salad

Ingredienser:

  • Tortillabröd
  • Hummus
  • Soltorkade tomater
  • Rödlök
  • Babyspenat
  • Körsbärstomater
  • Röd balsamvinäger
  • Halloumi

Börja med att skiva och steka halloumin så att de blir mjuka och får fin färg. Medan de steker, dela på körsbärstomaterna och fräs dem i en varm panna med olivolja i ca  2minuter. Häll sedan på några matskedar balsamvinäger. Värm tortillabröden i ugn/mikro/eller grilla dem i en stekpanna så att de blir varma och mjukare. Bre hummus på bröden. Lägg sedan på babyspenat, skivad rödlök, soltorkade tomater, de varma körsbärstomaterna, och slutligen halloumin. Rulla ihop wrapsen och njut!

Birthday Cheesecake

Plockmatsbord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s